Jump to content
Eternal Lands Official Forums
Entropy

Post your video card info here

Recommended Posts

P.S. Please do not post ANYTHING but the info I required.

 

RC3 does not work.

 

NVIDIA Driver 6.14.11.6375

 

Video card: GeForce FX 5500/PCI/SSE2

Vendor ID: NVIDIA Corporation

OpenGL Version: 2.1.1

Supported extensions: GL_ARB_depth_texture GL_ARB_fragment_program GL_ARB_fragment_program_shadow GL_ARB_fragment_shader GL_ARB_half_float_pixel GL_ARB_imaging GL_ARB_multisample GL_ARB_multitexture GL_ARB_occlusion_query GL_ARB_pixel_buffer_object GL_ARB_point_parameters GL_ARB_point_sprite GL_ARB_shadow GL_ARB_shader_objects GL_ARB_shading_language_100 GL_ARB_texture_border_clamp GL_ARB_texture_compression GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add GL_ARB_texture_env_combine GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture_mirrored_repeat GL_ARB_texture_rectangle GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_vertex_buffer_object GL_ARB_vertex_program GL_ARB_vertex_shader GL_ARB_window_pos GL_S3_s3tc GL_EXT_texture_env_add GL_EXT_abgr GL_EXT_bgra GL_EXT_blend_color GL_EXT_blend_func_separate GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_blend_subtract GL_EXT_compiled_vertex_array GL_EXT_Cg_shader GL_EXT_draw_range_elements GL_EXT_fog_coord GL_EXT_framebuffer_blit GL_EXT_framebuffer_multisample GL_EXT_framebuffer_object GL_EXT_gpu_program_parameters GL_EXT_multi_draw_arrays GL_EXT_packed_depth_stencil GL_EXT_packed_pixels GL_EXT_paletted_texture GL_EXT_pixel_buffer_object GL_EXT_point_parameters GL_EXT_rescale_normal GL_EXT_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_shared_texture_palette GL_EXT_stencil_two_side GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_texture3D GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_cube_map GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_combine GL_EXT_texture_env_dot3 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_lod GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_object GL_EXT_texture_sRGB GL_EXT_timer_query GL_EXT_vertex_array GL_IBM_rasterpos_clip GL_IBM_texture_mirrored_repeat GL_KTX_buffer_region GL_NV_blend_square GL_NV_copy_depth_to_color GL_NV_depth_clamp GL_NV_fence GL_NV_float_buffer GL_NV_fog_distance GL_NV_fragment_program GL_NV_fragment_program_option GL_NV_framebuffer_multisample_coverage GL_NV_half_float GL_NV_light_max_exponent GL_NV_multisample_filter_hint GL_NV_occlusion_query GL_NV_packed_depth_stencil GL_NV_pixel_data_range GL_NV_point_sprite GL_NV_primitive_restart GL_NV_register_combiners GL_NV_register_combiners2 GL_NV_texgen_reflection GL_NV_texture_compression_vtc GL_NV_texture_env_combine4 GL_NV_texture_expand_normal GL_NV_texture_rectangle GL_NV_texture_shader GL_NV_texture_shader2 GL_NV_texture_shader3 GL_NV_vertex_array_range GL_NV_vertex_array_range2 GL_NV_vertex_program GL_NV_vertex_program1_1 GL_NV_vertex_program2 GL_NV_vertex_program2_option GL_SGIS_generate_mipmap

GL_SGIS_texture_lod GL_SGIX_depth_texture GL_SGIX_shadow GL_SUN_slice_accum GL_WIN_swap_hint WGL_EXT_swap_control

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: Mesa DRI Intel® 865G 20061017 x86/MMX/SSE2

Vendor ID: Tungsten Graphics, Inc

OpenGL Version: 1.3 Mesa 7.0.1

 

 

Using cvs build from 2/23/08 on Linux. No problems.

 

---------

Krrick MWAR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: ATI Radeon HD 2600 PRO

Vendor ID: ATI Technologies Inc.

OpenGL Version: 2.1.7056 Release

 

No Problems (Windows Vista Home Premium)

 

Video card: Intel 965/963 Graphics Media Accelerator

Vendor ID: Intel

OpenGL Version: 1.5.0 - Build 6.14.10.4864

 

Problems All 3 Executables (Windows XP Professional)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: GeForce 7950 GX2/PCI/SSE2

Vendor ID: NVIDIA Corporation

OpenGL Version: 2.1.2

 

NVIDIA Driver Helper Service, Version 169.21 Version 6.14.11.6921 *

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video Card: Mesa DRI Intel® 945GM

Vendor ID: Tungsten Graphics, Inc.

OpenGL Ver: 1.3 Mesa 7.0.1

Some lag in heavy populated spots, a few minor glitches at outer edges/when changing views.

Running Linux & CVS version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: GeForce FX 5200/AGP/3DNOW!

Vendor ID: NVIDIA Corporation

OpenGL Version: 2.0.3

 

 

no problems yet (pre RC not tested yet)

 

current version 6.14.10.9371

tried updated driver 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql.exe

today on current client and it crashed after sign in. had to rollback. will test on pre RC tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tried updated driver 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql.exe

today on current client and it crashed after sign in. had to rollback. will test on pre RC tomorrow.

 

Umm, actually, just use the 169 driver, with the pre rc client or with the patch from the update page. Don't roll back the driver.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: ATI Radeon X600 Pro OpenGL Engine

Vendor ID: ATI Technologies Inc.

OpenGL Version: 1.5 ATI-1.4.18

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: Intel 915GM

Vendor ID: Intel

OpenGL Version: 1.4.0 - Build 7.14.10.4764

 

No problems

 

Video card: GeForce 6600/PCI/SSE/3DNOW!

Vendor ID: NVIDIA Corporation

OpenGL Version: 2.1.1

 

No problems

 

Video card: Quadro FX 570/PCI/SSE2

Vendor ID: NVIDIA Corporation

OpenGL Version: 2.1.1

 

No problems

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: MOBILITY RADEON 9000 DDR x86/SSE2

Vendor ID: ATI Technologies Inc.

OpenGL Version: 1.3.3842 WinXP Release

 

Driver Version: 6.14.10.6371

 

I have problems (as reported in the RC3 thread).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: GeForce Go 7900 GS/PCI/SSE2/3DNOW!

Vendor ID: NVIDIA Corporation

OpenGL Version: 2.0.1

 

Problems

 

Driver version: 8.4.7.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: Sapphire RADEON X1600 XT x86/SSE2

Vendor ID: ATI Technologies Inc.

OpenGL Version: 2.0.6645 WinXP Release

 

Problem

 

Driver Packaging Version 8.391-070626a1-049709C-ATI

 

Updated driver at 25th February 2008 - 05:06 AM

 

Video card: Sapphire RADEON X1600 XT

Vendor ID: ATI Technologies Inc.

OpenGL Version: 2.1.7278 Release

 

Driver Packaging Version 8.453-080122a-059344C-ATI

 

No problems

Edited by barrosgi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: Quadro NVS 140M/PCI/SSE2

Vendor ID: NVIDIA Corporation

OpenGL Version: 2.1.1

Driver Version: 6.14.11.119

Driver Date: 28/04/2007

 

 

No Problem :closedeyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: Intel 945GM

Vendor ID: Intel

OpenGL version: 1.4.0 - build 7.14.10.4847

Driver version: 6.14.10.4847

Driver date: 22.6.2007

 

Problems present (crashes when loading program)

 

EDIT: Updated drivers

Video card: Intel 945GM

Vendor ID: Intel

OpenGL version: 1.4.0 - build 7.14.10.4906

Driver version: 6.14.10.4906

Driver date: 19.12.2007

 

Problem still present (as described in apropriate topic)

Edited by Khalai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: ATI Radeon 9600 XT OpenGL Engine

Vendor ID: ATI Technologies Inc.

OpenGL Version: 1.5 ATI-1.4.18

 

no problems, but i haven't had a chance yet to compile a CVS (i'm working a powerbook mac g4)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video card: Radeon X700 Series (Omega 3.8.442)

Vendor ID: ATI Technologies Inc.

OpenGL Version: 2.1.7169 Release

 

Using ATI omega drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×