Jump to content
Eternal Lands Official Forums

Korgan

Members
 • Content count

  113
 • Joined

 • Last visited

About Korgan

 • Rank
  Skunk
 • Birthday 06/26/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  thesoulforge78

Profile Information

 • Location
  Jyväskylä, Finland
 • Interests
  Roleplaying, computers, photography & digital cameras, mobile phones, cooking, PC/GC games, beavers.
 1. Suomi Finland Perkele

  Vieläkö tämäkin peli on olemassa? Näköjään. Eipä ole tullut käytyä edes forumeilla varmaan puoleen vuoteen ja vielä vähemmän itse pelissä. Mutta nähtävästi täällä vielä joitain suomalaisia pyörii kun kerran threadikin oli melko alkupäässä. Joo-o, että sellainen heppa ja hyvä meisinki. Pitäkää lippu korkealla tai jotain.
 2. You Know You're Addicted To El When:

  Heh heh, so true. Actually the most I've been in EL for the past... uh. 8 months... was one session of like 1 hour. Still check the forums every now and then just to see what's happening. So can't really say I'm addicted, no. Glad to see some people still enjoy the game, though.. ^_^
 3. head count

  So does that mean 98% of people suck at math? I'm awful when it comes to math and even I got the right answer.
 4. Oh Those Men :p

  Actually if this happened to me, I'd be more like "Eww, sports! Turn the damned thing off so I can play Anarchy Online in peace!". ^_^
 5. Suomi Finland Perkele

  Anarchy on aika paljolti team-meininkiä, varsinkin kun teit Soldierin. Kyllä soldier on ihan ok soolossakin myöhemmin, mutta helpompaa on kyllä soolota luokalla joka osaa parantaa edes jotenkin (Adventurer, Martial Artist, Fixer). Soldierilla pitää luottaa kovaan damageen ja siihen että reflect shieldit pitää kasassa. Soldier on yksi vaikeimmista luokista IP:n kanssa muuten... Tarviit kaikkia statteja, psychiciä vähemmän kuin muita, plus Body Development ja vähän Nano Poolia. Skilleistä sitten aseskilliä mitä haluat käyttää, eli yleensä Assault Rifle (ja usein ranged energy, mutta vaan jos ase sitä vaatii), ja usein Burst (jotkut soldierin aseet käyttää myös FullAutoa ja joskus harvoin fling shottia).. Koita saada teamimissioneista Division 9 Plasmaprojector (tippuu loppupomoilta harvakseltaan), joka on ihan pätevä verme isoimman osan "peliuraa". Joskus korkeilla tasoilla voi sitten miettiä vaikka Hellspinner Shock Cannonia, mutta vielä ei kannata sillä vaivata päätään. Soldierina kannattaa yrittää käyttää Joko Sta/Str tai Agi/Str haarniskoita, mielellään Sta/Str koska niitä on helpompi buffata kuin esmes Agilityä. Että semmoista tällä kertaa. Muutkin suomalaiset vaan Anarchyä kokeilemaan.
 6. What Animal Are You?

  You are a Bumble Bee! A beautiful insect that is good at working with teams and produces something many want: honey! A bumble bee commands great respect, and will respond to a bad situation with a quick sting! Bumble bees are serious and very wise. Yeah, I command great respect, and I'm very wise. But I'm no bee. I'm a beaver. Grunt.
 7. Suomi Finland Perkele

  Myönnettäköön että Anarchyssä on korkeahko oppimiskäyrä, ja suositelenkin että luet forumeita ja varsinkin newbie-oppaita joita löytyy eri luokkien sivuilta forumeilta ja ympäri nettiä. Hyviä linkkejä on mm. http://www.auno.org/ ja http://www.aodb.info/ <- tavaroiden jne databaseja http://www.anarchyarcanum.com/ <- ohjeita questeihin, tradeskilleihin, jne http://forums.anarchy-online.com/ <- viralliset forumit (ilmaiset asiakkaat voi lukea, mutta ei kirjoittaa) Ja forumeilta löytyy kyllä infoa ja lisää linkkejä kun vaan etsii. Eli muutkin suomalaiset kokeilemaan vaan. Yhdellä accountilla voi hahmoja olla muistaakseni 8, ja ekaksi hahmoksi kannattaa ehkä kokeilla Adventureria, joka on kohtuupätevä tappelemaan ja toiseksi paras parantaja pelissä.
 8. Beware How You Google

  Good job on reporting this. However, anyone who uses IE deserves anything they get. Serves them right, not changing to a real browser. Or should I say, THE browser. Firefox. ^_^
 9. Word Play

  This is a bit different, but what the heck: If Dolly Parton married Tommy Smothers, then went even further back in show business and married Mr. Lucky, then divorced and married Martin Short, then divorced and married football kicker Ray Guy, we could all nod understandingly when we heard, "Dolly Parton Smothers Lucky Short Guy."
 10. Best Rappers of all time!

  Only rap I can tolerate is the old school stuff such as Public Enemy or Run DMC. They had at least some attitude, these youngsters are just fakes with bad hair-dos. Rap sucks in general, metal all the way!
 11. Suomi Finland Perkele

  Anarchy Online on ilmainen (jos tyytyy peruspeliin). Sitäpä itsekin hakkaan, tosin kaikilla lisäosilla höystettynä. Siellä ei aseet ja varusteet hajoa kun pupu puree. Ja eikun kokeilemaan. Räkättirastas!
 12. Suomi Finland Perkele

  Joo-o, ei tätä jaksa enää pelata. Notkun tätänykyä ihan toisissa paikoissa. Ruismarjapuuro! (pitäähän sitä jatkaa...)
 13. First Post. Cloning

  I'd love some implants that would make me (even more) superhuman. Cloning a human seems inherently wrong, but it might have some uses if there was a way to accelerate growth somehow, to get "spare parts" and blood that would be 100% compatible. In any case, if cyber implants were possible, we wouldn't need "spares".
 14. How many games do you play?

  Anarchy Online, sometimes Need for Speed Underground. That's about it. I have some adventure/rpg games for Gamecube but I haven't even touched them in a couple of months. I'm pretty much addicted to Anarchy Online.
 15. Free MMORPG's

  Anarchy Online. http://www.anarchy-online.com
×