Jump to content
Eternal Lands Official Forums
nea_caisa

Unde v-ati pitit, manca-v-ashi ?

Recommended Posts

Vazui niste topicuri mai vechi cu romanashi si ma intrebam daca mai sunteti prin preajma.

 

Ca m-am saturat de engleji, spanioli si rusnaci ...

 

Mai traitzi sau m-am trezit si eu tocmai la spartu' targului ? :D

 

P.S. Buna treaba , Entropy, mai ales cu specificul romanesc. Cand am vazut-o pe Acciza, m-am tavalit pe jos de ras. Si Burebista, vanzand chestii in piatza .... :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-ai sunt catziva romanshi prin joc :(

 

Majoritatea...cei care au deschis topicul precedent au renuntat. Odata cu plecarea lui Rogue/Mihaim s-a dus naibii aproape toata comuniatea romana.

 

MMORPG-ruile nu prea prind la romani...numa CS,FIFA shi ocazional WoW se joaca mai nou.

 

Dar tinet-ti ochii deschisi :wacko: ca dai de noi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, mai sint romani in joc, dar nu exista o comunitate romaneasca. De exemplu polonezii au o intreaga guilda a lor, si sint gramezi in joc.

 

Acciza, Termopan si Tanta au fost ideeile lui Mihai/Rogue.

Burebista (si toti vanzatorii din piata) si Mesterul Manole au fost idea mea :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha, deci mai sunt viteji pe taramurile eterne !

 

Adevarul e ca m-am intalnit si eu cu vreo 2 - 3 : unul, saracul, era cam zapacit, cred ca de-abia intrase in joc, nu prea stia cu ce se mananca, l-am dascalit oleaca si nu am mai auzit de el. Celalalt, un pushtiulache de vreo 12 - 13 ani cred, l-am gasit cand injura de mama focului la un storage.

 

Cand s-a prins ca-l mai intelege si altcineva, a sters-o englezeste si peste cateva zile, se milogea pe forum sa-i salte si lui cineva bann-ul, nu mai stiu ce facuse de calcase pe bec ... :)

 

In sfarsit, e bine ca v-am auzit.

 

 

Plecaciuni si sper sa ne si vedem in joc cat mai curand :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei bine, cred ca joc de vreo doua luni. In joc, tot Nea_Caisa ma cheama.

 

Atunci am avut o perioada de relache si cum tot auzeam MMORPG in sus, MMORPG in jos, mi-am zis ca e momentul sa vad si eu cu ochii mei despre ce e vorba. Am cautat pe Google si am gasit o lista cu jocuri din astea free, nu mai stiu exact care, dar in orice caz erau acolo cateva screenshoot-uri marfa. Mi-a placut mult de tot cel de la "beam", am descarcat jocul si am pornit in explorare.

 

Cand am vazut celebra "Pula's Tavern" si nu mai putin celebrul "Town Orasul Curvelor", am devenit si mai interesat...:) Am avut si cateva intalniri nefericite cu Bob, prilej cu care am vizitat si underground-ul...

 

In timp, tot auzind in joc de Entropy, Radu, am cautat pe internet si am gasit si alte detalii despre joc si istoria sa. Am citit un interviu cu Radu, am citit articolul acela in 4 parti despre cum s-a nascut jocul si am devenit din ce in ce mai captivat. Aproape nu mi-a venit sa cred ca dupa ce ati pierdut toate datele, ati reusit sa reventi la linia de plutire si sa mai pastrati si unii jucatori...E incredibil.

 

Imi dau seama ca ati pus mult suflet in jocul asta si cred ca ati facut un lucru grozav. Felicitari din toata inima !

 

Daca va pot ajuta cu ceva, puteti conta pe mine !

 

Plecaciuni, tocmai din Romania ....:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut :P

 

 

Poate ca aici e locu' potrivit sa te felicit Entropy pentru 'Orasul Tirfelor' si 'Pula's Tavern' ... joc de ~doi ani da' inca si acum rad cind le citesc... :blink:

Edited by Form_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va salut pe toti ! Ma bucur sa vad ca mai sunt ceva romani pe aici. E un joc nemaipomenit, chiar daca nu sta perfect la capitolul grafica. Am jucat EL vreo 6 luni si am ajuns la concluzia ca grafica nu inseamna totul. Am avut parte de momente de neuitat,fun, feeling, spirit de echipa si am intalnit caractere extraordinare. Cu exceptiile negative de rigoare... In concluzie, Ent ai facut o treaba foarte buna ! Sper sa nu te opresti aici si sa duci acest joc mai departe. Daca mai ai ocazia sa vorbesti cu D_A, transmite-i salutari si gandul ca ne vom reintalni vreodata in EL. Toate bune ! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si o rugaminte pentru aceia dintre voi care se pricep... De ceva timp incoace nu pot sta mai mult de 1-2 minute in joc, pt. ca imi da mesajul ala de eroare(Dev C++ IDE has encountered an error and need to close............ etc.) Ati avut careva problema asta ? Iar in error log scrie asa:

Log started at 2006-09-29 22:59:05 localtime (E. Europe Standard Time)

 

[22:59:06] Error: Can't open file "quest.log"

[22:59:06] Downloading http://www.eternal-lands.com/updates132/files.lst from www.eternal-lands.com

[22:59:06] Error: Can't open file "commands.lst"

[22:59:49] Error: Can't open file "./3dobjects/structures/locks.bmp"

[23:00:03] Error: Can't open file "counters_sigitulp.dat"

[23:00:03] Unable to add command 27 - 2773

Last message repeated 2 times

[23:00:03] Unable to add command 13 - 2759

[23:00:03] Unable to add command 14 - 2759

[23:00:03] Unable to add command 24 - 2759

Habar n-am ce inseamna. Am instalat update-ul 1.32 (full install) de cand a aparut. Dar aceasta problema o am de la 1.20 incoace. Sper sa nu fie de la placa mea video (ATI 9600XT). Daca-s fi sigur ca aia e buba as schimba-o pe nVidia, ca si-asa canadienii astia au avut mereu cate o chichita. Merci fain pt. orice sugestie si sper sa ne vedem si in joc.

Imi cer mii de scuze daca trebuia sa scriu asta la "help me", dar acolo nu prea am primit lamuriri concrete...

Edited by Sigitulp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut si Omega Drivers. Tot degeaba. Dar am verificat placa video la un prieten chiar pe EL si merge impecabil, desi el avea doar Catalyst 5.6 instalat. Posibil sa fie ceva de la modulele mele de RAM. Azi le-am schimbat intre ele dar inca nu am apucat sa probez jocul pt. ca... sunt banat. :D De fapt azi mi-am instalat internetul de la alta firma si cred ca trebuie sa fiu pe whitelist. Adica asa scrie in conection screen.M-am inregistrat cu alt username si astept sa primesc eMail-ul de confirmare...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intrebare:

 

Din cate am citit in topicurile de specialitate, am inteles ca ar fi posibil sa te conectezi la joc prin proxy servers (my job's connexion...)

 

Am inteles bine sau nu ? Ar fi ok din punct de vedere al regulilor ?

Si daca da, ar putea sa-mi spuna cineva cam ce ar trebui sa fac ?

 

Cu multumiri anticipate.

 

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intrebare: vreau sa fiu pe whitelist, dar nu am un eMail de la ISP inregistrat pe Sigitulp. Am inregistrat un alt user pe forum cu noua mea adresa de la ISP. User = Sarmis. Inca nu am primit eMailul de confirmare sa-mi activez contul de forum. Ce pot face ? :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pfui !!! ...Ce inseamna sa ai pile printre sus-pusi ! :D Merci fain sefu' ! Sper ca de-acum sa revin si eu in randurile oamenilor seriosi... N-am mai intrat din iulie in joc. Acum mi s-a parut chiar magnific. Si una peste alta se pare ca am rezolvat si problema aia cu eroarea care ma arunca afara din joc. Sunt aproape convins ca RAM-ii erau de vina. Apropo, cred ca am sa postez si la "help me" ca am vazut ca mai au si altii problema asta cu "DEV C++ has encountered a problem......".

P.S. Nu va suparati prea tare pe mine daca nu ne vom intalni chiar in fiecare zi pe meleagurile vesnice, dar de ceva zile sunt proaspat TATIC ! Tre sa tratez cu fii-miu sa ma lase sa joc... :) S-auzim de bine !

Edited by Sigitulp

Share this post


Link to post
Share on other sites

P.S. Nu va suparati prea tare pe mine daca nu ne vom intalni chiar in fiecare zi pe meleagurile vesnice, dar de ceva zile sunt proaspat TATIC !

FELICITARI taticule si bine ai venit in club !!! :) Sa-ti traiasca !!! \o/ :blink:

 

Tre sa tratez cu fii-miu sa ma lase sa joc... :)

Lasa ca vezi tu ! EL e boala care se ia inca de la varste fragede. Eu nu mai pot face o miscare de nasul lui fiica-mea ! S-o auzi cum tipa: fuuuugi, vine un fluffyyyyyy ....!!! :( :(

 

@Entropy: Trebuie sa-i multumesc moderatorului care mi-a schimbat setarile la avatar dar nu stiu cine e. Putea sa faca tam-tam destul de mare din chestia asta dar a preferat cea mai discreta metoda. Inca o data, multumesc pentru eleganta si ii sunt recunoscator. :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari pentru ca esti un nout tatic :blink: Sa-ti traiasca!

 

nea_caisa, cati ani are fata ta?

Si care e faza cu avatarul? Ce avatar aveai inainte?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nea_caisa, cati ani are fata ta?

 

5 ani jumate, e o mandretze de fata (pe bune, nu ma laud) ! :D

 

Si care e faza cu avatarul? Ce avatar aveai inainte?

 

Ei bine, gasisem o imagine animata cu Johny Deep (parca) in filmul Omul Foarfece, in care tipul "coafeaza" in draci un tufis. Mi s-a parut haioasa analogia dintre imaginea aceasta si eu ciufuling tufisul din PL ... Bineinteles ca nu m-am deranjat sa citesc regulile forumului si mi-am pus-o drept avatar.

Moderatorul care a vazut-o, a sters-o si mi-a pus in semnatura un link catre regula 5, regula pe care o incalcasem... Mie personal mi se pare un gest de o eleganta desavarsita.

Edited by nea_caisa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa-ti traiasca fetita :)

Poate peste cativa ani o sa devina si ea o mare eternelandista :D

 

Multumesc. Mi-e groaza de ziua cand o sa ma alerge prin hartile PK cu sabia ridicata ...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×