Jump to content
Eternal Lands Official Forums

kinga

Members
  • Content count

    63
  • Joined

  • Last visited

About kinga

  • Rank
    Rat
  1. Magyarok

    Sziasztok! Mi ujsag veletek? En neha-neha meg benezek, de mar nem sok ismerost latok a jatekban. A magyar csati mindig nema. Remelem azert jovore lesznek meg magyarok rajtunk kivul is a jatekban! Boldog uj evet es sok sikert, szeretet, boldogsagot, egeszseget es a leheto legjobbakat mindenkinek 2018-ban is!
  2. Magyarok

    en jovogetek "rendszeresen", remelem mindenki jonni fog:)
  3. Magyarok

    ugy latom, tarsengaard-ban logoltam ki legutoljara...szep szobaban hagytam a karimat:) gyumolcs, gyertya, bor, sor, konyvek, kandallo es szep kockas takaroval leteritett agy...biztos en vetettem be ilyen szepen
  4. Magyarok

    For the next 97 hours we consume less food when we make items.. Just an ordinary day
  5. Magyarok

    Today is the 23rd day in the month of Mortia, the year 0035, Age of the Eternals Game Time: 01:43:46 There are 0 invaded monsters left. Invalid syntax: Please use: "/playername message" [kinga @ 111]: sziasztok
  6. Magyarok

    en most letoltom ujra EL-t es belogolok kicsit nosztalgiazni...remelnem, hogy ti is ott lesztek, hogy ne erezzem hianyotokat, de ennek keves az eselye sajnos... udv mindenkinek! de szep is volt!
  7. Magyarok

    megyek El-re, intezzem el ezt a buddy listes problemat:)
  8. Magyarok

    csig-csig-csig megvagy
  9. Magyarok

    lol ez akkor vmi kiveteles nap lehet, mert en ahanyszor felmentem, rendesen fajt a csend hahaha ha mar beigertem, el kellene mondanom a vicceket is...nem? kezdem a drscythessel: mi a kulonbseg a jo ugyved es a sztarugyved kozt? mig gondolkodsz elmondom a csigas viccet: A csiga maszni kezd a cseresznyefan. Az ott ulo madarak csodalkozva kerdik tole: -Mit akarsz te telen a cseresznyefan? -No, vajon? Cseresznyet akarok enni! -De hat tel van, meg nincs is rajta cseresznye! -Mire felerek, eppen erett lesz! remelem EL-lel nem igy leszel lol es most a valasz a scythes kerdesre, ha meg nem scannelodtek a gondolataim:D a jo ugyved ismeri a torvenyt a sztarugyved ismeri a birot ugyhogy jo uton haladj, ha mar EL-ezni nem tudsz:)
  10. Magyarok

    de miert kell torolni? akkor melyik viccel kezdjem vegul? aqua, ha visszajottel, ide gyere, a 111 nema:)
  11. Magyarok

    bau:)
  12. Magyarok

    latod, ezert nem szabad soha tul kulonos stilusban bucsuzni lol van 2 jo viccem, egy csigas meg egy drscythes, melyiket irjam elobb?
  13. Magyarok

    Megtalaltam a hibat. Az antivirustol volt a gond, leszedtem es ujratelepitettem, most mar mukodik mindket bongeszo az ie ff is.
  14. Magyarok

    Ez rossz hir, scyth. Remelem sikerul megoldanod a problemat, hogy minel elobb jatszhatsd a GTA4-et is:D Nekem is lett egy problemam a masik gepemmel, nem tudom kinyitni az ie-t, letoltottem a firefoxot errol stickre, felraktam ra, ment is egy napig, de most az se mukodik, ha kinyitom a netet. Nem tudjatok mit lehet veluk csinalni?
  15. Magyarok

    Nem vagyok en afk
×