Jump to content
Eternal Lands Official Forums
Sign in to follow this  
niemand

cant connect to server

Recommended Posts

ok, i am using win 10 pro and i have run EL fine for a couple of days and even earlier today.
but suddenly i cannot connect to server.  reinstalled,  checked ports.  Havent done anything, installed or changed to my computer

can anyone point me in the right direction?

the log says the following

[20:52:02, engine/logging.cpp:310] Log started at: 01/31/18 20:52:02 West-Europa (standaardtijd)
[20:52:02, engine/logging.cpp:313] version: 1.9.4
[20:52:03, servers.c:62] Error: Server profile not found in servers.lst for server: Lands\el.exe". Failover to server: main.
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'server_address = game.eternal-lands.com
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'server_port = 2001
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_vertex_array = 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_mipmaps = 0
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'text_filter_replace = smeg
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'compass_north = 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'near_plane= 0.1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'transparency_resolution_fix= 0
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'dim_sounds_on_rain= 0
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'anisotropic_filter= 2
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'render_skeleton= 0
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'render_mesh= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_display_actors= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_actor_bbox_check= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_render_mesh_shader= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_set_transformation_buffers= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_build_actor_bounding_box= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_model_attach_and_detach_mesh= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_render_attached_meshs= 1
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'use_ext_gpu_program_parameters= 0
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'skybox_update_every_frame= 0
', type 2
[20:52:03, elconfig.c:1628] Warning: Can't find var 'seconds_between_shadows_updates= 10
', type 2
[20:52:03, io/elpathwrapper.c:664] Warning: Didn't find your data_dir, using the current directory instead. Please correct this in your el.ini . Given data_dir was: "c:\Program Files\Eternal Lands\". Using "C:\Program Files (x86)\Eternal Lands".
[20:52:04, io/elfilewrapper.c:309] Error: Can't load zip file C:\Users\Paul\Documents/Eternal Lands/unofficial_custom_clothes.zip
[20:52:34, main.c:243] Info: Client closed

Edited by niemand
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, been looking into it,  working out everything it can be, and it turns out it is probably my modem/router from my provider.  getting them to admin they changed something is impossible 

so i have to get a new router set de modem on bridge and hope for the best.  ( the good thing is that I probably will have better wifi)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×