Jump to content
Eternal Lands Official Forums
Sign in to follow this  
EvanMarie

Olivine's maps

Recommended Posts

I just got a new iMac (OS X 10.9.3) and am having trouble using Olivine's maps. I had these maps installed on my laptop and they worked fine. I don't currently have access to my laptop or I'd just try to load the ones on it onto my new computer. I am using the Mac EL version from Sir_Odie's website.

 

If I Ioad Olivine's maps before I log onto EL, I connect with server, type in Character name and password and just under the blue 'progress bar' it says "Preparing opening window" and gets stuck right there. There is no blue 'progress bar' just the outline of where the bar would be. This happens regardless of whether the 'shadow bug', 'ATI bug', 'Mouse bug' or 'Poor Man' is on or off. Have not gone so far as to try combinations of these yet.

 

If i load Olivine's maps after I log on to EL, everything is fine (walking, harvesting, storage, chat, etc) and I see Olivine's map when I hit 'tab'. When I click on the flag to go to a new map, I get the outline of a 'progress bar' but never any blue filling-in of the bar and it says "Done" under it. At this point I can't move or chat or anything else. When I log out then back in, I get what i'd described in the above paragraph. When I then try logging on with the original EL maps, my character is now on the map I was trying to move to before it crashed.

 

I am not getting the annoying 'spinning pinwheel' in any of these scenarios.

 

I'm a computer idiot and am sure to solve this someone would need information than I've not provided here. If you need more information, please be really specific what it is and some hints as to how to find it would be appreciated.

 

Thanks,

EM

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply, Burn.

 

I agree that the problem is not with Olivine's maps and, as expected, I have the same problem with Bloodsucker maps.

I'm pretty sure there is some setting or whatnot on my computer that is preventing me from using them, I just don't have a clue what it is or where I might find it.

 

Thanks,

EM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×