Jump to content
Eternal Lands Official Forums
Sign in to follow this  
Guest

Problem when running el.exe

Recommended Posts

Guest

heya guys,

 

I have a problem when trying to run el.exe - it just doesnt do anything heheh - when I run el.exe it opens a window and in the window it gives me thick lines in green and yellow and pink - till halfway the screen. Any idea whats the problem?

 

thenx in advance.

 

Greets

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ok Update:

 

I downloaded the update and now when I run el.exe I get a screen with all kinds of symbols - looks like symbols and drawings from in the game - still it doesnt run the game tho.

 

Any idea again?

 

Greets

Share this post


Link to post
Share on other sites

wtf? its doing the same thing to me :):cry: and its not just a bunch of symbols, what it is is the textures graphics.....every time i click el.exe it just pulls the textures graphic up in the window

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, and when i try to run the map editor it just comes up in black and white only? :):cry: any help would be great so i can start up on the new system...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Tried again today but still no luck - I found the error log file and looked at it and this is the error I am getting when running el.exe:

Error: Can't open cursors file.

Error: Problems loading texture: ./textures/font.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/fontv.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/console.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/sky.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/particles.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/items2.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/items5.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/items6.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits1.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits2.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits3.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits4.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits5.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/sigils.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/ground_detail.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/login_menu.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/login_back.bmp

 

Any idea how to fix this?

Thenx

Greets

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well im not sure what the problem was but i have ran el just fine for the last 3 updates, and when i did this one it just went crazy....i just deleted and redownloaded everything and it works now. so try that brainstorm...delete all your el files and redownload the game then redownload the update and try that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tried again today but still no luck - I found the error log file and looked at it and this is the error I am getting when running el.exe:

Error: Can't open cursors file.

Error: Problems loading texture: ./textures/font.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/fontv.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/console.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/sky.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/particles.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/items2.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/items5.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/items6.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits1.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits2.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits3.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits4.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/portraits5.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/sigils.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/ground_detail.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/login_menu.bmp

Error: Problems loading texture: ./textures/login_back.bmp

 

Any idea how to fix this?

Thenx

Greets

 

That tells me you didn't extract and keep the folder information, or you downloaded the update into a new directory and don't have all the files. Remove everything and to a fresh full install and make sure that you keep the directory structure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×