Jump to content
Eternal Lands Official Forums
Entropy

Problem with eye candy

Recommended Posts

New bug (not the most recent CVS, so I don't know if it was fixed).

The Jagged Saber sword (I think) has glowing effects, and it shouldn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roja: Changes are in. Get a fresh client, try it out, and let me know what you think. :happy:

 

By the way, the mockups were a big help :happy:

Edited by KarenRei

Share this post


Link to post
Share on other sites

New bug (not the most recent CVS, so I don't know if it was fixed).

The Jagged Saber sword (I think) has glowing effects, and it shouldn't.

 

Are you sure it wasn't jagged saber of cooling? :happy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

New bug (not the most recent CVS, so I don't know if it was fixed).

The Jagged Saber sword (I think) has glowing effects, and it shouldn't.

 

Are you sure it wasn't jagged saber of cooling? :happy:

 

I just found a guy with a Jagged saber that was glowing, I asked him if it was special or normal, he said normal. So this seems to be a "bug".

Share this post


Link to post
Share on other sites

New bug (not the most recent CVS, so I don't know if it was fixed).

The Jagged Saber sword (I think) has glowing effects, and it shouldn't.

 

Are you sure it wasn't jagged saber of cooling? :happy:

 

I just found a guy with a Jagged saber that was glowing, I asked him if it was special or normal, he said normal. So this seems to be a "bug".

I'm guessing the eye candy is checking the weapon type, and not the GLOW attribute of the weapons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

New bug (not the most recent CVS, so I don't know if it was fixed).

The Jagged Saber sword (I think) has glowing effects, and it shouldn't.

All the great swords have an effect currently with the eye_candy enabled CVS builds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

New bug (not the most recent CVS, so I don't know if it was fixed).

The Jagged Saber sword (I think) has glowing effects, and it shouldn't.

All the great swords have an effect currently with the eye_candy enabled CVS builds.

The rapier doesn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

harmeyecandy.jpg

 

manadrianeyecandy.jpg

 

 

When I pulled a restore I lagged out

 

I hate to be off-topic, apologies in advance. Just wanted to say absolutely awesome work on the special effects, these aren't the first screenshots I have seen but they are some very nice ones. Big thanks to the people working on these, really very nice. I look forward to them being on the non cvs client alot.

 

EG

Share this post


Link to post
Share on other sites

from the cvs built today:

 

Everytime you wear a sword that has a glowy eye_candy effect,

half of your screen turns white, actually it seems

like a glowly halo when it gets smaller (nope.. i tried turning the new option off.. didnt work) Here is a pic

to show where i had my thermal serp on:

 

th_BUG.jpg

just click teh pic

Share this post


Link to post
Share on other sites

from the cvs built today:

 

Everytime you wear a sword that has a glowy eye_candy effect,

half of your screen turns white, actually it seems

like a glowly halo when it gets smaller

I had the exact same effect. (cvs build from today 9pm EST right after server restart)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The smoke looks awesome now! Good job with that.

The campfire also looks SO much better. One thing I was wondering about though, could you speed it up a bit? It looks like it's going a bit in slow motion. Or perhaps just speed up the small sparks..I'm not sure. Try to get a more fire crackling type effect and I think it'll be done. Later after the update maybe we can play with different fire textures to improve it even more.

 

There are also some other things with the torches..but i'm tired now. I'll make you some more mock-ups tomorrow.

 

Scorpius, it looks like you are compiling with the new alpha option? If so, don't. Please just use the eyecandy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scorpus: Whoah! I'll need someone to help me reproduce that one, but I definitely need to fix that!

 

Roja: Sure. I'm in the middle of something, and I'll want to get that whitescreen issue fixed before I go onto more cosmetic things, but I'll take care of speeding up fires when I'm done with that. And let me know whatever you want done with torches.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roja: Im using the CVS that Blackthorne provides. So i have no clue what youre talking about.

 

Karen: like said.. it always happens when i pull a sword that has a glowy eye candy effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scorpius, it looks like you are compiling with the new alpha option? If so, don't. Please just use the eyecandy.

Can I get a list of the options that should be enabled? I've been compiling CVS builds for Windows users and would like to make sure that I'm only using the options that will be in the official client.

Share this post


Link to post
Share on other sites

from the cvs built today:

 

Everytime you wear a sword that has a glowy eye_candy effect,

half of your screen turns white, actually it seems

like a glowly halo when it gets smaller (nope.. i tried turning the new option off.. didnt work) Here is a pic

to show where i had my thermal serp on:

 

th_BUG.jpg

just click teh pic

 

Had the same problem, changing Max eye candy framerate to the current showing FPS and above fixed this and still showed the effects on the glowy sword ( Thanks agneum )

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I figured it out. There's a fix in; see if it works.

Always hard to tell when you can't reproduce the bug, but I found something that should do it.

 

The problem likely was related to a fix to reduce teleporter flickering. Funny how fixing one problem can introduce another, eh? :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I figured it out. There's a fix in; see if it works.

Always hard to tell when you can't reproduce the bug, but I found something that should do it.

 

The problem likely was related to a fix to reduce teleporter flickering. Funny how fixing one problem can introduce another, eh? :unsure:

Recompiled just now and your fix works for me. :hug: Perfect sparklies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×