Jump to content
Eternal Lands Official Forums
bofred

awesome Germans !

Recommended Posts

Hi zusammen.

 

Wollte nur mla bescheid geben daß noch ein deutscher hier ist.

Wäre auch an der deutschen Gilde interessiert, bin aber noch n ziemlicher noob!!

 

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Willkommen :-)

Soweit ich weiß gibt es sogar eine nur deutschsprachige Gilde. Guck doch am Besten mal auf der Gildenliste auf el.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wann gibts die Forsetzung von "Das Garn für die Spule"?

Würde ganz gerne wissen wie es weiter geht, nur leider bin ich nicht so der Geschichtenerzähler. :-(

145434[/snapback]

Bitteschön, extra für Dich. :blink: Sonst scheint sich ja niemand angesprochen gefühlt zu haben. 0:c)

 

Freundliche Grüße

Lachesis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guten Abend!

Auch ich wollte mich hier mal eben melden und allesamt grüßen. *meld* - *grüß*

Da mein Kopf momentan eine gewisse Leere aufweist, werde ich es erstmal dabei belassen ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Willkommen :-)

Soweit ich weiß gibt es sogar eine nur deutschsprachige Gilde. Guck doch am Besten mal auf der Gildenliste auf el.com.

162795[/snapback]

 

da bist du aber schlecht informiert Moonie ;)

 

soviel ich weiß gibt's

hasi

~dm~

S&V

Chao

 

aber welche davon die Beste ist steht ja außer Frage :lol:

Edited by kl4Uz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moonie hat besondere Bedürfnisse, ist nicht ekelhaft :rolleyes:

166208[/snapback]

 

Leg dir mal 'nen besseren Ãœbersetzer zu, du Gnom :D

 

Piper

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, i'll just speak in English.

 

I meant to say "Moonie has special needs, so be nice"

 

But it's lost all effect and randomness now :rolleyes:

 

Ich bin ein Krapfen!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ich bin ein Krapfen!!!!

 

OMG that's hilarious!!! hahahahahahahahaha, i'm dying here!!!

 

Placid you sure are the funniest DONUT (=krapfen, rofl) ever!!! :P :lol: :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest skaar
da bist du aber schlecht informiert Moonie  :)

 

soviel ich weiß gibt's

hasi

~dm~

S&V

Chao

 

aber welche davon die Beste ist steht ja außer Frage  :lol:

165360[/snapback]

 

Natürlich S&V :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Soviel zum Thema Doughnuts und Krapfen: :lol:

 

                    *  Exported from  MasterCook  *

 

                    Filled Berlin Doughnuts (Bismarks)

 

Recipe By    :

Serving Size  : 12  Preparation Time :0:00

Categories    : Donuts

 

  Amount  Measure      Ingredient -- Preparation Method

--------  ------------  --------------------------------

  1      package      Active Dry Yeast -- OR

  1      tablespoon    Active Dry Yeast -- Bulk

    1/4  cup          Warm Water -- (110-115 Deg F)

    1/2  cup          Sugar

  1      teaspoon      Salt

    1/3  cup          Butter Or Regular Margarine

  1      tablespoon    Orange Juice

  2      teaspoons    Rum Extract

  1      cup          Milk -- Scalded

                        Unbleached Flour -- *

  2                    Eggs; Lg -- Well Beaten

                        Fat For Deep Frying -- **

                        Jam Or Jelly

 

*    Use up to 4 cups of Unbleached Flour in this recipe. **

 

Heat the fat to 375 degrees F. for frying the doughnuts.

 

Soften the yeast in the warm water and let stand for 5 minutes or

until it "blooms" or proofs.

 

Put a half cup of sugar, the salt, butter, orange juice and

rum extract in a large bowl. 

Pour the scalded milk over the ingredients in the bowl.

Stir until the butter is melted.  Cool to lukewarm.

 

When cool, blend in 1 cup of the unbleached flour and beat until smooth. 

Stir in the yeast and add about half of the remaining flour,

beating until smooth.

Beat in the eggs.  Then beat in enough of the remaining flour

to make a SOFT (should be slightly sticky and light in weight).

 

Turn the dough out onto a lightly floured board and

let rest for 5 to 10 minutes. 

Knead until smooth and elastic (about 8 to 10 minutes).

Form into a ball and put into a greased bowl, turning to

grease the top of the ball of dough.

 

Cover and let rise in a warm draft free place until doubled in bulk. 

Punch the dough down, kneading lightly to remove all of the air pockets,

and turn the dough out onto a lightly floured surface.

 

Roll to 1/2-inch thickness. 

Cut the dough into rounds using a 3-inch biscuit or cookie cutter.

 

Cover with waxed paper and let rise on the rolling surface away

from drafts and direct heat, until double in bulk, (30 to 45 minutes). 

About 20 minutes before frying, heat the fat.

 

Fry the doughnuts in the heated fat. 

Put only as many doughnuts at one time as will float

uncrowded in a single layer deep in the fat.

 

Fry 2 to 3 minutes or until lightly browned; turn the doughnuts

with a fork or tongs, being careful not to pierce the doughnut,

when they rise to the surface. Do this several times during the cooking.

 

Lift from the fat, draining for a few seconds over the fat before

removing to absorbent paper toweling. Cool.

 

Cut a slit through the center in the side of each doughnut.

 

Force about 1/2 ts of jam or jelly into the center and press

lightly to close the slit. 

(A pastry bag and tube may be used to force the jelly or jam into the slit.)

 

Shake 2 or 3 bismarks at one time in a bag containing

granulated or powdered sugar.  (Your choice.)

 

Shake lightly to remove the excess sugar.

 

                  - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Piper

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rofl: großartig! Nebenbei, die Bedeutung von "beste" in "beste deutsche Gilde" liegt sicher im Auge des Betrachters ;-) Ich bin diesbezüglich jedenfalls anderer Meinung als heretic3kand1. Was bedeutet dieser Name eigentlich, bitte um Verzeihung? Ich kann das nicht einmal lesen :blushes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest skaar
:rofl: großartig! Nebenbei, die Bedeutung von "beste" in "beste deutsche Gilde" liegt sicher im Auge des Betrachters ;-) Ich bin diesbezüglich jedenfalls anderer Meinung als heretic3kand1. Was bedeutet dieser Name eigentlich, bitte um Verzeihung? Ich kann das nicht einmal lesen :blushes:

 

yep, aber für ,ich ist S&V die beste Gilde B) und bedeutet: Suchen und Vernichten :) (lol, ersteres tun wir bereits, am zweiten arbeiten wir fieberhaft :P )

 

 

 

 

PS: wer mal was lustiges sehen will guckt hier :so i imagine hc guild

könnte fast wahr sein :ph34r:

Edited by heretic3kand1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@heretic: ich glaube er wollte wissen was dein nick bedeutet.

 

Heretic = Ketzer

3kand1 = Tree k and one = 3001

 

so interpretiere ich das zumindest.

 

Was es bedeutet weiß ich aber auch nciht.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest skaar

wooops, mein Fehler :D

 

yup, haste schon richtig gelegen, es bedeutet der Ketzer.

3001 weil 2001 (aus diesem Jahr stammte der Name) in einem anderen Forum schon vergeben war. Ich hab diesen Name schon auf dem alten Server im Forum gehabt (sowie auf allen anderen Foren in denen ich tätig bin/war) und ihn behalten. Mein Ingame-name ist nun skaar, ich war nur zu faul mir damals mehrere Forennamen zu merken.

 

Ich hoffe die Erklärung reicht euch :)

Edited by heretic3kand1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kühe auf Golfplatz macht Nudeln scheinen sehr übel riechend während Brunches

 

I hope the makes sense.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×