Jump to content
Eternal Lands Official Forums

Sigitulp

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Sigitulp

  • Rank
    Rabbit
  1. Română

    Salut ! Nu am mai intrat pe forum din ianuarie. Pentru ca nu mai joc EL din ianuarie. Dar oare chiar nimeni nu mai joaca EL ? Sau inca nu v-ati trezit din hibernare ?
  2. Română

    Nenea Ent ! O intrebare nevinovata... Ce fel de capa are nenea Learner, ca e tare ciudata. De fapt nu atat ciudata, cat deosebita Niste semne sau rune pe ea si e neagra. L-am intrebat si mi-a zis ca e o pelerina "LEARNER" Something like custom - made ?
  3. Română

    Sarbatori fericite tuturor celor cu inima batand romaneste, indiferent pe unde se afla. Sa va aduca noul an multe bucurii, impliniri ale tuturor dorintelor, un nou game update si o ghilda mioritica, dupa standarde UE ! LA MULTI ANI !
  4. Română

    Pacala ar fi the best.
  5. Română

    LA MULTI ANI !
  6. Română

    Stie cineva de ce nu mai functioneaza sectiunea "Top players --->Ranking" ?Spune ca link-ul e invechit.
  7. Română

    A existat un jucator de EL, care se numea Damned_Angel. Dupa cateva experiente, in care impreuna cu alti romani a activat (si nu numai atat) prin Riva si Beta, a pus bazele ghildei Dawn of the Phoenix (Phoenixul fiind un simbol stravechi al neamului nostru). Nu au fost criterii de limba sau nationalitate in ce priveste recrutarea in ghilda. Singurul criteriu era valoarea caracterului uman. Au fost si romani. Cu timpul din Dawn nu a mai ramas mare lucru, multi jucatori plecand la alte ghilde sau in alte MMO-uri, mai ales dupa retragerea lui D_A din EL. Se poate spune ca era un foarte bun cunoscator al celor doua continente. Onoarea si respectul sunt doua valori pe care le cunostea bine, impunandu-le si in Dawn. In orice caz, nu cred ca exista jucator de EL care sa-l fi cunoscut si sa aiba ceva negativ de spus la adresa lui. Din primavara D_A a fost nevoit sa plece din EL datorita unor probleme personale, lasand in urma o ghilda nu foarte mare numeric, dar cu membri de valoare si bine organizata. Eu sunt membru Dawn din martie. Acum nu mai e mare lucru din Dawn. E posibil ca in curand sa dispara. Insa pana atunci eu nu pot pleca la alta ghilda, macar pt. faptul ca sunt singurul roman ramas intr-o ghilda infiintata de un alt roman. Insa, daca in joc aveti careva nevoie de orice imi sta in putinta sa ofer, PM me ! Sa auzim de bine !
  8. Română

    Multumesc Blackat pentru anuntul postat la rugamintea mea, cand nu aveam atribute totale pe forum ! Multumesc Ent pentru operativitate ! Imi cer scuze ca nu v-am multumit mai devreme, dar abia acum am vazut ca-s validat. Salutari la toata lumea de la polul frigului, M. Ciuc !
  9. Unde v-ati pitit, manca-v-ashi ?

    Pfui !!! ...Ce inseamna sa ai pile printre sus-pusi ! Merci fain sefu' ! Sper ca de-acum sa revin si eu in randurile oamenilor seriosi... N-am mai intrat din iulie in joc. Acum mi s-a parut chiar magnific. Si una peste alta se pare ca am rezolvat si problema aia cu eroarea care ma arunca afara din joc. Sunt aproape convins ca RAM-ii erau de vina. Apropo, cred ca am sa postez si la "help me" ca am vazut ca mai au si altii problema asta cu "DEV C++ has encountered a problem......". P.S. Nu va suparati prea tare pe mine daca nu ne vom intalni chiar in fiecare zi pe meleagurile vesnice, dar de ceva zile sunt proaspat TATIC ! Tre sa tratez cu fii-miu sa ma lase sa joc... S-auzim de bine !
  10. Unde v-ati pitit, manca-v-ashi ?

    Intrebare: vreau sa fiu pe whitelist, dar nu am un eMail de la ISP inregistrat pe Sigitulp. Am inregistrat un alt user pe forum cu noua mea adresa de la ISP. User = Sarmis. Inca nu am primit eMailul de confirmare sa-mi activez contul de forum. Ce pot face ?
  11. Unde v-ati pitit, manca-v-ashi ?

    Am avut si Omega Drivers. Tot degeaba. Dar am verificat placa video la un prieten chiar pe EL si merge impecabil, desi el avea doar Catalyst 5.6 instalat. Posibil sa fie ceva de la modulele mele de RAM. Azi le-am schimbat intre ele dar inca nu am apucat sa probez jocul pt. ca... sunt banat. De fapt azi mi-am instalat internetul de la alta firma si cred ca trebuie sa fiu pe whitelist. Adica asa scrie in conection screen.M-am inregistrat cu alt username si astept sa primesc eMail-ul de confirmare...
  12. Unde v-ati pitit, manca-v-ashi ?

    Am si o rugaminte pentru aceia dintre voi care se pricep... De ceva timp incoace nu pot sta mai mult de 1-2 minute in joc, pt. ca imi da mesajul ala de eroare(Dev C++ IDE has encountered an error and need to close............ etc.) Ati avut careva problema asta ? Iar in error log scrie asa: Log started at 2006-09-29 22:59:05 localtime (E. Europe Standard Time) [22:59:06] Error: Can't open file "quest.log" [22:59:06] Downloading http://www.eternal-lands.com/updates132/files.lst from www.eternal-lands.com [22:59:06] Error: Can't open file "commands.lst" [22:59:49] Error: Can't open file "./3dobjects/structures/locks.bmp" [23:00:03] Error: Can't open file "counters_sigitulp.dat" [23:00:03] Unable to add command 27 - 2773 Last message repeated 2 times [23:00:03] Unable to add command 13 - 2759 [23:00:03] Unable to add command 14 - 2759 [23:00:03] Unable to add command 24 - 2759 Habar n-am ce inseamna. Am instalat update-ul 1.32 (full install) de cand a aparut. Dar aceasta problema o am de la 1.20 incoace. Sper sa nu fie de la placa mea video (ATI 9600XT). Daca-s fi sigur ca aia e buba as schimba-o pe nVidia, ca si-asa canadienii astia au avut mereu cate o chichita. Merci fain pt. orice sugestie si sper sa ne vedem si in joc. Imi cer mii de scuze daca trebuia sa scriu asta la "help me", dar acolo nu prea am primit lamuriri concrete...
  13. Unde v-ati pitit, manca-v-ashi ?

    Va salut pe toti ! Ma bucur sa vad ca mai sunt ceva romani pe aici. E un joc nemaipomenit, chiar daca nu sta perfect la capitolul grafica. Am jucat EL vreo 6 luni si am ajuns la concluzia ca grafica nu inseamna totul. Am avut parte de momente de neuitat,fun, feeling, spirit de echipa si am intalnit caractere extraordinare. Cu exceptiile negative de rigoare... In concluzie, Ent ai facut o treaba foarte buna ! Sper sa nu te opresti aici si sa duci acest joc mai departe. Daca mai ai ocazia sa vorbesti cu D_A, transmite-i salutari si gandul ca ne vom reintalni vreodata in EL. Toate bune !
  14. ATI

    So nobody knows the answer to my problem ? I also tried the 800x600x32/16 res. No changes. Always the same "Developed using DEV-C++ encountered a problem and should close. We are sorry for the inconvennience........." Maybe I'll change my ATI for a nVidia... So till autumn, so long !
  15. Dev-C++ IDE

    I am using an ATI 9600XT graphic card/2600+ CPU/1 GB RAM/256 kb/s connection. I have the same problem:"Developed using Dev C++ IDE has encountered a problem and needs to close. We are sorry for any inconvinience." And the error log is:Log started at 2006-07-22 00:10:33 localtime (E. Europe Standard Time) [00:10:36] Error: Can't open file "quest.log" [00:10:36] Downloading http://www.eternal-lands.com/updates130/files.lst from www.eternal-lands.com [00:10:36] Error: Can't open file "commands.lst" [00:10:46] Error: Can't open file "./3dobjects/structures/locks.bmp" If I go to that link I find this: MD5(languages/en/knowledge.lst)= 19d05713df1915a36cf14263834c89d9 MD5(harvestable.lst)= 6a483259f60f2b6351a52498b7829e46 Anybody have an idea of this kind of problem ? I allready tried and installed the drivers (from catalyst 6.1 to catalyst 6.6 - afaik is the latest) and Omega drivers. But the problem still exists. In Windows report it says something about module:atioglxx.dll and sometimes about module:cal3d.dll. And I have the poor man option enabled in menu. But I have 275-300 FPS too. Is that normal ? I just don't understand. Thank you for help.
×